Het is weer zover. Het wordt weer warmer en dat betekent zon, zee en zomerrooster. Natuurlijk gaan we de hele zomer door maar zoals ieder jaar met wat minder lessen. Dus even op een rij.

Voor de jeugd:

De kinderlessen op dinsdag gaan door tot en met 26 juni op de van Tienhovenstraat. De kinderlessen op donderdag gaan door tot en met 5 juli. Zoals altijd is iedereen ook daar welkom.

NĂ¡ de zomervakantie starten de lessen op dinsdag weer op 4 september op de van Tienhovenstraat. Wil je al eerder beginnen, dan starten de kinderlessen op donderdag al op 30 augustus op de Mina Krusemansstraat.

En voor de volwassenen:

Vanaf 1 juli tot 1 september wordt er op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 getraind op de Mina Krusemansstraat door beginners en gevorderden.

Op de dinsdagavonden wordt er van 1 juli tot en met 1 september dus NIET getraind.

De zaterdagtraining gaat tot en met 14 juli door op de Van Tienhovenstraat normale tijd 10:00 tot 11:30 en dan weer vanaf 1 september

CABN Zomerschool

Tijdens de zomer kan je natuurlijk ook naar de CABN Zomerschool van 21 t/m 26 juli. Tientallen lessen gedurende bijna een week. Ga met vele vele aikidoka’s trainen van verschillende dojo’s. Geef je op via de CABN Site.

Gast sensei Ze’ev

Laatste punt maar zeker niet het minste punt, Ze’ev sensei komt ons bezoeken. Op 14 en 19 juni komt de bevriende gastdocent zowel een kinder- als een volwassenles geven. Kom allemaal !