Vertouwenspersoon, veiligheid en integriteit

De ASD vindt het belangrijk dat iedereen op een ontspannen en veilige manier kan sporten. Daarom hanteren wij de gedragsregels voor trainers/docenten en sporters zoals opgesteld door de NOC*NSF en hebben wij een aannamebeleid voor nieuwe vrijwilligers. 

De Aikido Stichting Delft heeft een vertrouwenspersoon. Met haar kunnen zaken besproken worden die je mogelijk niet kan of wil bespreken met de leraren of mede aikidoka’s. Kersti is, in deze rol, bijna altijd op de dinsdagavond tussen de beginners en gevorderden training aanwezig en kan dan gemakkelijk aangesproken worden.

Financiële hulp

Als het door de contributie niet mogelijk is om lid te worden (of blijven) van de Aikido Stichting Delft, dan kan de vertrouwenspersoon mogelijk ook helpen. Samen met het bestuur kan hij overleggen om te komen tot een oplossing.

Vertrouwelijk e-mail address

Er is een speciaal e-mail adres aangemaakt voor Kersti: Vertrouwenspersoon@aikidodelft.nl. Hierbij willen we opmerken dat dit een zogenaamd “forwarding” adres is. Berichten die naar dit e-mail adres gestuurd worden, worden niet opgeslagen op de Aikido Stichting Delft server en worden direct doorgestuurd naar Kersti’s privé e-mail.

Vertrouwenspersoon