Het is weer zover. Het wordt weer warmer en dat betekent zon, zee en zomerrooster. Natuurlijk gaan we de hele zomer door maar zoals ieder jaar met wat minder lessen. Dus even op een rij.

Voor de jeugd:

De kinderlessen op dinsdag gaan door tot en met 27 juni (de ‘Presentatie’). De kinderlessen op donderdag gaan door tot en met 6 juli. Zoals altijd is iedereen ook daar welkom.

NĂ¡ de zomervakantie starten de lessen op dinsdag weer op 5 september. Wil je al eerder beginnen, dan starten de kinderlessen op donderdag al op 24 augustus.

En voor de volwassenen:

Vanaf 1 juli tot 1 september wordt er op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 getraind op de Mina Krusemansstraat door beginners en gevorderden.

Op de dinsdagavonden wordt er van 1 juli tot en met 1 september dus NIET getraind.

De zaterdagtraining gaat tot en met 15 juli door op de Van Tienhovenstraat normale tijd 10:00 tot 11:30 en dan weer vanaf 2 september

CABN Zomerschool

Tijdens de zomer kan je natuurlijk ook naar de CABN Zomerschool van 22 t/m 27 juli. Tientallen lessen gedurende bijna een week. Ga met vele vele aikidoka’s trainen van verschillende dojo’s. Geef je op via de CABN Site.