Vandaag hadden we een open dag. Dat lijkt simpel maar daar komt nogal wat bij kijken. Al weken lopen er allerlei acties om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze mooie sport. We hebben een video gemaakt, een nieuwe poster en allerlei berichten op Linkedin, Youtube en Facebook. Natuurlijk is er dan ook nog de mond op mond reclame en de vrienden en familie. Dan is het afwachten… hebben we de juiste mensen bereikt, werkt het weer een beetje mee en hebben de mensen tijd om te komen.

Gelukkig is het goed geslaagd. Het weer werkte mee, de mensen zijn bereikt en ze zijn in grote getalen gekomen! Vanochtend en vanmiddag hebben we echt veel mensen kunnen laten zien wat Aikido is. Kinderen, tieners, volwassenen ze waren er allemaal. We hadden afwissellend open lessen en demonstraties. Bij de open lessen kon iedereen meedoen om een idee te krijgen wat Aikido is. In de demonstraties krijg je vervolgens een idee wat je kan bereiken.

Ik heb verschillende bezoekers gesproken en ze waren enthousiast, een aantal heeft ook aangegeven om komende week al te starten!

Alle mensen die hebben helpen organiseren zowel vooraf als vandaag op de dag, super bedankt!

Voor alle bezoekers, tot snel op de mat!

PS: Mocht je de open dag gemist hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina en kom een keer meetrainen!