Vandaag gespannen gezichten bij het binnenkomen van de Dojo. Het was namelijk weer tijd voor de kyu examens. De verschillende kandidaten hadden al een paar weken van te voren een mail ontvangen. Er waren vandaag 9 kandidaten variƫrend van de 6e tot de 1e kyu. Wat vandaag nog bijzonderder maakte was dat er 5 leraren in opleiding zijn (2 voor niveau 2 en 3 niveau 3). Deze leraren hadden, onder toeziend oog van Jan en Charles sensei, de leiding in handen.

Alle kandidaten starten tegelijk. Als eerste worden dan de technieken van de 6e kyu afgeroepen. Als je naam wordt omgeroepen mag je gaan zitten en is je examen voorbij. Daarna komen de 5e kyu technieken aan bod… totdat er nog 1 kandidaat stond voor de 1e kyu.

Na de examens heeft de commissie kort overlegd. De namen worden vervolgens afgeroepen en dan hoor je of je geslaagd bent. Ook krijg je soms nog een opmerking of advies om verder te ontwikkelen. Alle kandidaten zijn geslaagd !! Om dit te vieren was er aansluitend nog een borrel en gelegenheid om iedereen te feliciteren!

Mooi gedaan allemaal zowel Tori als Ukes !!