Vanochtend om 9:30 gingen de deuren open voor onze open dag. Een open dag in samenwerking met sporten in delft maar ook met de week van de Aikido van Aikido Nederland en de nationale sportweek van NOC NSF. Via welke weg de bezoekers ons gevonden hebben weten wij niet maar de open dag was goed bezocht.

Ons programma is er vooral op gericht om mee te doen, dus schoenen uit en de mat op! Man Yen (4e dan) gaf eerst een warming up. Rekken en strekken om blessures te voorkomen en soepel te worden en blijven. Daarna gaf Ed (4e dan) een eenvoudige eerste les die voor iedereen goed te volgen was en er werd veel gelachen op de mat. Sensei Jan (6e dan) gaf vervolgens nog een leuke aanvullende beginnersles.

Na een korte pauze liet Fred (5e dan) een aantal mes ontwapeningen zien, Daarna volgden diverse demonstraties van beginners tot gevorderden en eindigde met een demonstratie van sensei Jan met de jo (korte stok).

Na een korte pauze gingen Imke (2e dan) en Jacqueline (1e dan) aan de slag met de jeugd. Ook hier veel enthousiasme! Zowel de jongste jeugd als de tieners lieten zien wat ze konden.

Helaas was daarmee de open dag al weer tot een einde gekomen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met veel leuke mensen op de mat.

Mocht je de open dag gemist hebben, kom dan gewoon eens kijken op een van onze beginnerslessen op dinsdag of donderdag!

Alle aikidoka’s en de organisatie, heel erg bedankt !