Dat onzo dojo overal in Nederland aikido-vrienden heeft is wel bekend en bijna altijd leidt dat tot mooie dingen, zo ook vanavond. Enkele weken geleden bleek er een gaatje gevallen te zijn in het programma van sensei Jelena Vrzic uit Belgrado, Servië. Jelena sensei is wel bekend in de Aikido wereld en brengt geregeld bezoekjes aan Nederland maar wij hadden haar nog nooit ontvangen.

Sandra en Man Yen hadden het nu geregeld en afgelopen vrijdag is Jelena sensei wapenles komen geven bij de ASD. Onderwerp was haar 9-Jo-kata. Jelena is een erg aardige sensei zonder ego. Met veel geduld en humor geeft ze haar stage aan de bijna 40 aikidoka die vanavond naar Delft zijn gekomen. Hierbij zitten eigen mensen, bekende gezichten maar ook veel nieuwe gezichten. Super leuk om iedereen te ontvangen.

Stap voor stap lopen we door de 9 bewegingen heen. Uiteindelijk lopen we iets uit om de kata goed af te maken en rond 10 uur ronden we af. Wat een mooie les en een fijne avond.

Jelena sensei bedankt voor de les en voor de gasten en Aikidoka, dank jullie wel voor jullie bijdrage aan een mooie avond! Wij hopen dat dit niet de laatste keer is dat Jelena ons bezoekt.