We zijn weer thuis na een zomers warme zomerschool !

Met 20 man zijn we afgelopen 5 dagen in Castricum geweest voor de CABN Zomerschool. Dit jaarlijks terugkerend feest was ook dit jaar weer zeer geslaagd! Iedere dag zijn er speciale stages van diverse sensei. Sasaki Shihan (6e Dan Aikikai) is voor het 5e jaar overgekomen vanuit Japan om stages te verzorgen. Hij verzorgde 7 lessen waar we erg veel van geleerd hebben en ook heeft hij de examens aan het einde van de zomerschool afgenomen. De andere stages werden verzorgd door Ernesto Ladavas sensei, Armando Braat sensei en onze eigen sensei Charles Kientz.

Traditioneel zijn de examens aan het einde van de zomerschool. Dit jaar was wel heel speciaal! Sandra, Man Yen en Eveline deden hun 4e dan examen! Wat een feest om te zien! Echt fantastisch! Ook de Shihan was duidelijk onder de indruk. Hij heeft na de les nog extra complimenten overgebracht aan onze sensei voor de zeer hoge kwaliteit van de examens. Vanaf de compu dan nogmaals HEEL ERG GEFELICITEERD! Ook waren er een groot aantal van ons uke bij de examens, ook zij hebben het super mooi gedaan! Zonder goede ukes, geen mooi examen! Bedankt!

Tijdens de verschillende Aikido scholen hebben we altijd heel veel plezier en gezelligheid. Het laatste bedanktje gaat dan ook uit naar iedereen die mee was naar Castricum.

Bedankt allemaal voor de gezelligheid!