Gisterenavond was de jeugdpresentatie. Zowel de jonge jeugd als de tieners lieten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Deze presentatie is, in COVID tijd, net weer iets anders dan anders. Er mocht namelijk geen publiek aanwezig zijn. Normaal maken we deze presentatie extra gezellig met ouders, broertjes en zusjes en zelfs opa’s en oma’s. Helaas mocht dat deze keer niet. In plaats daarvan liep er iemand te filmen en zaten al die mensen thuis naar jullie te kijken. Het was net of jullie op TV waren ! (bovenstaande foto is uit 2019 omdat de huisfotograaf aan het streamen/filmen was)

De presentatie bestond uit verschillende onderdelen, ukemi’s nemen (ofwel rollen), chico (ofwel op je knieen lopen) en natuurlijk een grote doses techniek! Iedereen deed hard zijn best en dat allemaal onder toeziend oog van onze dojo sensei Charles Keintz (6e dan aikikai), Jan Lieffering (5e dan aikikai) en de leraren en assistenten van de jeugdlessen.

Het werd een hele mooie presentatie en de sensei waren erg onder de indruk van de vorderingen die iedereen gemaakt had. Zelfs de nieuwste leden hadden het super goed gedaan. Het resultaat was dat iedereen er 1 kyu-graad bij heeft gekregen en een enkeling zelfs 2!

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Charles, Jan, Sandra en Ivo en alle assistenten, super bedankt !