Vandaag is er weer een Doushi stage in onze dojo. Deze stages zijn altijd speciaal maar vandaag zijn ze voor onze dojo extra speciaal. Tijdens deze stage worden namelijk de derde dan examens afgenomen en van onze dojo doen daar maar liefst vier mensen aan mee. Oleg, Marloes, Ivo en Tom hebben in de afgelopen maanden hard getraind voor hun examens.

Ook Friso (Goes 1e dan), Mark (Goes 3e dan), Franklin (Rhoon 3e dan) en Bart (Goes 4e dan) doen examen. Om het een beetje overzichtelijk te houden is het examen in 3 ronden ingedeeld. Eerst zijn Friso, Franklin en Marloes aan de beurt. Daarna mogen Tom, Ivo, Mark en Oleg hun examen doen. Als laatste geeft Bart Suijkerbuijk een demonstratie voor zijn 4e dan.

Onze sandan kandidaten moeten flink aan de bak. In de technieken die worden afgeroepen zitten veel verschillende aanvallen en lastige technieken. Ook moeten ze laten zien dat ze met meerdere aanvallers kunnen omgaan en worden er ontwapeningstechnieken gevraagd.

Na beraad worden er door de technische commissie nog enkele ontwikkelingspunten aangegeven en zijn alle kandidaten geslaagd!

Gefeliciteerd Marloes, Oleg, Ivo en Tom ! Wat een geweldige prestatie !