Aikido in Corona-tijd, het blijft maar lastig. We mogen de dojo niet in om te trainen, niet in groepen buiten zijn en niet bij elkaar in de buurt komen. Toch hebben we bij de ASD gewoon meebewogen.

Op het moment dat we niet meer in de dojo mochten trainen zijn we direct weer online gegaan. Iedere week is er voor de volwassenen en jeugd een online les via Zoom. Ook worden er regelmatig wandelingen georganiseerd met op verschillende punten speciale aikido oefeningen.

Afgelopen week hebben we daar nog wat aan toegevoegd. We zijn op bezoek gegaan in Zeeland, … digitaal natuurlijk. Vanuit de Dojo in Goes zijn we uitgenodigd om mee te doen met hun Digi-aikido trainingen. Dus afgelopen dinsdag zaten we met een aantal aikidoka’s achter de computer, wapens in de aanslag.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe zij de digilessen hebben opgetuigd. Natuurlijk hebben wij de uitnodiging omgedraaid en zijn zij ook welkom bij onze lessen. Afgelopen donderdag zijn ze dan ook bij ons aangeschoven wat ook een succes was.

Erg leuk om vanaf de zolder, de huiskamer, studeerkamer of garage op bezoek te gaan bij een andere dojo!

Aikido Goes, super bedankt en tot snel weer!