Kinder Aikido

Kinder Aikido
Naast de aikidolessen voor volwassenen, geeft de ASD ook les aan kinderen tussen de 8 en 16 jaar. Deze lessen vinden wekelijks plaats op dinsdag en donderdag van 17.30 tot 19.00 uur. Bij deze lessen wordt er verantwoord met elkaar getraind. Belangrijk achten wij de respectvolle omgang met elkaar, maar ook met jezelf. Daarnaast ligt de nadruk, in tegenstelling tot vele andere martial arts, totaal niet op competitie. Aikido kent dan ook geen wedstrijden.

We merken dat de aikidoleerlingen concentratie en geduld opbouwen naarmate ze vorderen en zich ontwikkelen in de beheersing van de technieken. Ook leren de kinderen beter met hun lichaam om te gaan, wat leidt tot verbeterde coƶrdinatie.

 

Wilt u uw kind een aikidoles laten ervaren, dan is hij/zij van harte welkom om langs te komen voor een gratis introductieles. Indien dit goed is bevallen door uw kind, dan is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief 10 kennismakingslessen te volgen. Zo kunnen u en uw kind een goed beeld krijgen van onze lessen en besluiten uw kind lid te maken van de vereniging.

Introductie cursus

Meer weten over ons introductie aanbod?