Introductie cursus Aikido in Delft

Ook een keer Aikido proberen?
Altijd al gefascineerd geweest door vechtsporten maar geen trek in agressie en geweld? Wil je een sport beoefenen die je je hele leven kan blijven doen? Of misschien wil je sporten en tegelijkertijd aan je fysieke en mentale weerbaarheid werken? Jezelf ontwikkelen maar toch samen met anderen optrekken?

Aikido is wat voor jou!

Aikido is een Japanse zelfverdedigingskunst. Morihei Ueshiba heeft Aikido begin vorige eeuw bedacht om zeer effectieve jiu-jitsu technieken te kunnen rijmen met een filosofie van geweldloosheid en het oplossen van conflicten. Tot op de dag van vandaag is deze filosofie de basis van Aikido en dat is dan ook precies wat Aikido onderscheidt van alle andere martial arts.

Iedereen kan met Aikido beginnen, jong of oud, man of vrouw. De technieken vereisen geen kracht en tijdens het trainen wordt er zorgvuldig opgelet dat alles veilig gebeurt. Door de leraren, maar ook door de groep.

Aanmelden

Wij bieden een introductiecursus Aikido aan voor iedereen die interesse heeft. Deze cursus telt in totaal 10 lessen waarvan de eerste twee (proeflessen) gratis gevolgd kunnen worden. Als je hierna verder wilt vragen we je om je in te schrijven voor de overige 8 lessen. Hiervoor vragen we een klein bedrag van € 35,-. Na de cursus kan je besluiten of je lid wilt worden.

Heb je aan 10 lessen voldoende om de basis van Aikido te leren? Wij denken van niet, maar je zal wel een goed beeld hebben van de sfeer in de dojo en of Aikido bij jou past.

Geïnteresseerden kunnen op ieder moment instromen en op al onze trainingstijden langskomen. We waarderen het enorm als je ons van tevoren even een mailtje stuurt (of belt).

Om mee te kunnen doen heb je alleen een trainingsbroek en een T-shirt/comfortabel zittende kleding nodig (je moet bij je schouder gegrepen kunnen worden, die moet dus bedekt zijn). Als je nog ergens een oud judopak hebt liggen is dat natuurlijk helemaal mooi. Neem ook een paar slippers mee.